Eddigi kiállítások

KOMP - Kortárs Művészeti Panoráma

Tizedik alkalommal találkozhatunk Dunaszerdahelyen a Kortárs Művészeti Panoráma, azaz a KOMP kiállításán. A szigetközi és csallóközi művészeket felvonultató társulás műveit a Kortárs Magyar Galéria falai közt láthatjuk.

Környezetünk a művészek prizmáján keresztül

Ki, hogy látja a világot saját prizmáján keresztül? Erre adott választ a Kortárs Magyar Galéria legújabb kiállításán három festőművész: Mésároš Kristína, Vojtech Kolenčík és Alexej Kraščenič.

Gál András - Idő

Nagy kihagyás után végre „valódi” közönség előtt tarthatott megnyitót a dunaszerdahelyi Kortárs Magyar Galéria március 18-án. Ezúttal Gál András fotóművész Idő című tárlatát mutatták be az érdeklődőknek – a kiállítást Hupján Attila fotóművész, a MAOE Fotóművészeti Tagozatának elnöke ismertette meg a jelenlévőkkel.

Színek muzsikája

Február elsejétől Színek muzsikája címmel tekinthető meg a Kortárs Magyar Galéria legújabb tárlata. Színek muzsikája, amely derűt varázsol a látogatók szívébe.

Dante univerzuma

A MA7 beszámolója:

Aranykert - Zlatá záhrada - Golden garden

FOTO: Tibor Németh

Nagy Niké kiállítása

Nagy Niké, Franciaországban élő festőművész kiállítása nyílt meg pénteken a Vermes-villában. Iván Péter, a Kortárs Magyar Galéria igazgatója köszöntötte a művészt és a megjelenteket, majd elmondta, nem a megszokott formában zajlik a megnyitó. Ezúttal a főszerep a zenéé és a képeké - hangsúlyozta a galéria vezetője.

Pézman Andrea - Összeköttetések

Különleges időpontban megnyíló különleges kortárs kiállításra invitálja az érdeklődőket a Kortárs Magyar Galéria július végén. Pézman Andrea Összeköttetések című kiállítása megnyitóján jártunk a Vermes-villában.

FémÉNek - Čech Gábor kiállítása

Nyolc hónap után találkozhatott újra személyesen a kiállító alkotó és a kiállításmegnyitó közönsége a Kortárs Magyar Galériában. Čech Gábor szobrászművész FémÉNek című tárlata megnyitóján jártunk.

Geometria és gesztus

A Geometria és gesztus című kiállítás november 28-tól, szombattól látogatható a Kortára Magyar Galériában. Kiállításmegnyitóra sajnos ezúttal sem volt lehetőség, a tárlatra annak kurátora, Szakáll Mária és felvételeink igyekszenek csábítani az érdeklődőket.